ÚvodGDPR

VYHLÁSENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

NA ZÁKLADE NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV A ZÁKONA Č. 18/2018 Z. Z. – ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV A O ZMENE A DOPLNENÍ NIEKTORÝCH ZÁKONOV S PLATNOSŤOU OD 30.01.2018 S ÚČINNOSŤOU OD 25.05.2018 quantum plus s.r.o. DODRŽIAVA STANOVENÉ PRAVIDLÁ O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV.

  • Na základe zákona o ochrane osobných údajov, máte právo kedykoľvek si vyžiadať informácie o spracovaní Vašich osobných údajov, ich aktuálny stav, ďalej máte právo na aktualizáciu, vymazanie alebo blokáciu osobných údajov.
  • V prípade nesúhlasu so spracovaním Vašich osobných údajov nás kontaktujte e-mailom na ecolectorsk@gmail.com

KONTAKTNÝ FORMULÁR

  • Spracovávame Vaše kontaktné údaje (meno, priezvisko, e-mail, telefónne číslo).
  • Vaše údaje, ktoré poskytujete dobrovoľne vyplnením kontaktného formulára spracovávame len za účelom spätného nakontaktovania sa na Vašu osobu. Vaše osobné údaje, ktoré sú získané prostredníctvom kontaktného formulára sú podmienené Vašim súhlasom so spracovaním údajov a budú spracované na dobu určitú kvôli splneniu účelu, prečo boli poslané.

GOOGLE UNIVERSAL ANALYTICS

  • Webová lokalita www.ecolector.sk využíva službu Google Universal Analytics za účelom analýzy návštevnosti a iných štatistických údajov o návštevnosti webovej stránky. Využívaním tejto služby nezískavame Vaše osobné údaje.

KONTAKTNÉ ÚDAJE

PRACOVNÉ DNI
Po - Pi 8:00 - 16:00
cez víkend ZATVORENÉ
NÁJDETE NÁS
Malotejedská 530/1
929 01 Dunajská Streda
TELEFÓN
Mobil
+421911751361
E-mail
ecolectorsk@gmail.com

Copyright - všetky práva vyhradené - www.ecolector.sk